Kadosa Ákos

Theta Healing a mindennapokban

Theta Healing a mindennapokban

Miért is jó nekem egy konzultáció?

2016. április 14. - Akostheta

A konzultáció során képesek vagyunk felfedezni azokat a tudatalatti programokatamik, már megjelentek a mindennapi életben, általános rossz közérzet, sikertelenség, rossz kapcsolatok, vagy akár fizikai betegségek formájában. 

segitseg.jpg

Képesek vagyunk felfedni azokat a rejtett viselkedésmintákat, amiket a fejlődésünk során magunkra vettünk és azok így nagy befolyással vannak az életminőségünkre.

Képesek vagyunk feltárni és törölni erős blokkokat, elakadásokat az élet minden területéről. (pénz, egészség, kapcsolatok, stb.)

Képesek vagyunk feloldani és lecserélni olyan komoly traumákat, amik ténylegesen rosszabbá tették, illetve még teszik is folyamatosan életminőségünket. (Születési nehézségek, családtag elvesztése, stb.)

Képesek vagyunk megtalálni a kiváltó okait annak, ha egyszerűen csak nem úgy alakul az életed, ahogy elképzelted, ahogy szeretnéd. (Bármi, ami eszedbe jut)

 Egy Theta Healing konzultáció során folyamatosan théta állapotban dolgozunk. Feltárjuk és lecseréljük az érzések mögötti érzésekhez tartozó traumákat, blokkokat, hitrendszereket. Egy-egy ilyen feltárás, törlés, és csere alkalmával a teremtő energiával dolgozunk, amivel olyan erős változást érhetünk el, ami akár azonnali gyógyulást, javulást idézhet elő.

Nincs meditáció, nincs varázslat, nincs átverés. A konzultáció alatt, csak azok a dolgok kerülnek törlésre lecserélésre, amikre engedélyt adsz. Semmi sem történik a tudtod és beleegyezésed nélkül. Semmilyen letöltés vagy tanítás sem érkezik meg anélkül, hogy jóváhagyásodat ne adtad volna.

 Egyszerre négy szinten dolgozunk a legnagyobb hatás érdekében:

 Alap hitrendszerek szintje: Itt találjuk az összes ebben az életünkben megszerzett tapasztalatot és tudást. Minden gondolat és tapasztalat formálja a valóságunkat. Mindent, amit a tudatalatti megtanult, elraktározott, és amik szerint most vezényli az életünk. Ez lehet jó vagy rossz, de mindenképpen biztonságosnak hitt.

 A genetikai szint: A genetikai szinten találjuk az összes felmenőnk hiedelem rendszerét. Minden, amit ő hittek és tapasztaltak megjelenhet az életünkben anélkül, hogy bármiféle tudomásunk is lenne róla, hiszen nem is ismertük a felmenőinket.

 A történelmi szint: Ide tartoznak a csoport tudatosságok. Azok a dolgok, amiket már egynél több ember hangoztat. Ide tartoznak a szállóigék, közmondások, szólások, amik akár évszázadok óta is köztudatban lehetnek és kérdés nélkül elfogadtuk valóságnak. Megnézzük, hogy ezek mit tettek hozzá az életünkhöz és a pozitív részeit megtartjuk, a negatív részeit pedig feloldjuk.

 A lélek szintje: Ide tartozik minden, amit érzelmileg nem tudtunk feldolgozni. Minden olyan esemény, amit hatalmas veszteségként éltünk meg és mély nyomot hagyott az életünkben.

 A konzulens nem a saját gondolatait, véleményét adja át a kliensnek. A konzultáció során a konzulens théta állapotban van, amihez a kliens automatikusan csatlakozik a konzultáció megkezdésekor. Ekkor a kliens tudja felidézni magában a már rég elfeledett és eltemetett eseményeket, félelmeket, fájdalmakat, melyek érzéstartalmát, hitrendszerét tudjuk így biztonságos körülmények között törölni, lecserélni, tudatosítani a lehető legjobb úton, módon.

A bejegyzés trackback címe:

https://akostheta.blog.hu/api/trackback/id/tr808604090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása