Kadosa Ákos

Theta Healing a mindennapokban

Theta Healing a mindennapokban

Mi a Theta Healing a mindennapokban?

2016. április 14. - Akostheta

Hogy mi ez az egész? Valami, ami „csodákra” képes. Egy olyan módszer, amihez semmi másra nincs szükség, csak a tiszta szándékra és pici felelősségvállalásra aziránt, hogy te alakítod az életed, és a megértésre, hogy ami nem tetszik benne, az is a te kérésed alapján van jelen.

10f960_9e534aeea15a498ea97b6a62f2060cf7.jpg  Az én kérésem alapján? Mondanád rögtön. Igen a te kérésed alapján. Miután megszülettél és elkezdtél cseperedni, a tudatalattid szivacsként szívta magába a sok tapasztalatot és új ismeretet.

Azután, hogy felnőttél, a megtanult, és biztonságosnak vélt séma alapján éled az életed, még ha nem is igazán az, amit valóban szeretnél. Erre te azt mondod nem dehogy, te nem akarod, hogy a rossz dolgok történjenek veled. Ez igaz, de az életedben a tudatalattid a felelős a megtörtént dolgok (sokak szerint) kb. 85-90 százalékáért. Tehát a tudatos éned csak a maradék 10-15 százalékot tudja felügyelni. Ez megdöbbentő? Akkor mondok még egy érdekes infót. A tudatalattid, másodpercenként 30000-szer több infót dolgoz fel, mint a tudatos éned, és 500-szor erősebben tud teremteni. Na, ez a megdöbbentő szerintem. Nem? 

  Például, ha azt tanultad, hallottad gyerekkorodban szüleidtől, nagyszüleidtől, hogy ne vedd a szádba a pénzt, mert koszos és beteg leszel tőle, akkor nagy valószínűséggel most nem vagy gazdag. A magyarázat egyszerű. A tudatalattid célja, hogy biztonságban tartson téged, hogy megfelelő körülményeket teremtsen az életednek. Mivel megtanulta, hogy a pénztől beteg leszel, így minden neuronjával azon dolgozik, hogy megvédjen tőle, és mint picit feljebb már írtam, van hozzá elég energiája, sőt non-stop dolgozik a nap 24 órájában. Tehát a nap éber óráiban hiába dolgozol és feszülsz meg azért, hogy pénzed legyen, vállalsz két állást túlórával, valamiért sosincs pénzed. Valami mindig elromlik a házban, baleset az autóddal, bírságok, stb. A tudatalattid, mindig gondoskodik róla, hogy valahova eltűnjön tőled a pénz, nehogy beteg légy. Számtalan hasonló dologgal találkozhatsz még az életben, amit a tudatalattid nem enged számodra élvezhetően alakulni. Későbbiekben még említek pár példát.

   A tudatalatti nem ellenség! Ő csak a megtanított programokat hajtja végre. Amikor hosszasan haladsz egy autópályán monoton tempóban, és egyszer csak azon veszed észre magad, hogy úristen, hogyan kerültem már ide? Na, akkor is a tudatalatti dolgozott. Végrehajtotta azt a programot, amit a gyakorlás során megtanítottál neki és rutinnak hívsz. Tehát nem csak a jó dolgoktól tud elválasztani, a rosszaktól megvédeni, hanem a napi rutin dolgokat is elvégzi attól függően, hogy mit tanult meg.

   Lehet a nem kívánt hitrendszereken változtatni? Le lehet őket cserélni, vagy csak egyszerűen eltüntetni? Igen lehetséges. Ha egy picit hátralépsz magadtól és megnézed, hogy ez a gondolat honnan ered, akár magad is rájöhetsz, és tudatosan cserélheted, de erről majd egy másik posztban bővebben beszélünk. Mások szerint, a pozitív megerősítések újra és újra és újra kijelentő mód első személyben történő „mantrázásával” egy idő után (1-6 hónap) lecserélhető, felülírható a nem kívánt hitrendszer még akkor is, ha nem is tudod mi az. Aki pedig ennél gyorsabb eredményt szeretne annak ott a Theta Healing módszere, amiben eget rengető változásokat érhetünk el akár azonnal. 

A bejegyzés trackback címe:

https://akostheta.blog.hu/api/trackback/id/tr108604072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása