Kadosa Ákos

Theta Healing a mindennapokban

Theta Healing a mindennapokban

A csodák megteremtése

2016. április 15. - Akostheta

 

 

 Az univerzum tárt karokkal várja a kívánságaid. Minden egyes kívánságodat meghall és azonnal el is indul a teljesítés folyamata. Most beszélhetnék a Titok című könyv minden egyes betűjéről, mert nagyon igazak.

 Tényleg bármi, amit szeretnél és rajta van a fókuszod az előbb utóbb képes megtörténni, képes megérkezni az életedbe. Például, ha egy autóra vágysz.

Képzeld el, hogy milyen lenne benne ülni, milyen lenne az érintése, hogyan éreznéd magad az ülésben, milyen lenne az illata, milyen lenne a hangja. Sőt. El is mehetsz egy kereskedésbe. Ülj bele, érezd, tapintsd! Képzeld el, hogy milyen lenne vezetni. Milyen lenne egy csendes erdei úton siklani, vagy milyen lenne egy gyönyörű tengerparti naplementében érezni a nap simogató melegét, látni utolsó tekintetét, mielőtt átadja helyét az éjszaka sötétjének, és eközben az vágyott autód, csendben és észrevétlenül teszi a dolgát, cseppnyi zavart sem okozva az érzéseid szárnyalásában. Érezd és válj eggyé a pillanattal!

 Ha egy új házat szeretnél, képzeld el, hol lenne, milyen lenne? Milyenek lennének az ablakok, az ajtók, milyenek lennének a falak? Képzeld el az otthon melegét, ahogy majd összejön a család karácsonykor! Érezd, a fenyő és a forralt bor illatát! Érezd, a szeretetet, ami körbevesz! Lásd, ahogy a gyerekek önfeledten játszanak a nyári napfényben! Lásd, ahogy a kutyád boldogan kerget egy virágról virágra szálló pillangót! Ahogy az úszómedencéd vizén megcsillanó napfény sugarai tükröződnek a házadhoz tartozó park fáin mintha egy seregnyi szorgoskodó tündér lenne, akik csak a te kívánságodra várnak.

 Úr isten mi ez már? Ki ez a csávó, aki ezt írta? Biztosan beteg! Ilyen nincs! Aztán majd jön a fűtés számla, meg a villanyszámla, nem is beszélve a vízszámláról. Mennyi víz kell már egy medencébe jesszus. És ezzel vége is. Vagy a másik. Tengerpart, meg naplemente mi? Ilyen benzin árak mellett? És dolgozni ki fog? Ennyi tényleg ahhoz, ne kapd meg azt, amit szeretnél, inkább valami olyat kapj, amit kevésbé szeretnél, de mégis arra fókuszálsz. Hogy hol a fókuszod? Hát a hiányon. Inkább nem kell medence, mert nincs pénzem a vízre, a villanyra, stb. Amikor fizeted a villanyszámlát, örömmel teszed, vagy mintha a fogad húznák? Ha a második, akkor bizony gond van a bőség érzése, megélése terén. Tudom. Ne mondjam már senkinek, hogy öröm a számláimat rendezni és egy csomó pénzt kiadni rá. De bizony az, mert ha nem lenne víz, villany, gáz sötét lenne minden este, nem lenne fűtés és a levest sem tudnánk elkészíteni a mosásról és fürdésről nem is beszélve. Éppen ezért amikor fizetsz, próbáld ki ezt: Szeretném a hálámat kifejezni ezzel az összeggel azért, hogy nem kellett sötétben ülnöm esténként, hogy nem fáztam, és megfürödhettem. Ezt az élet minden területén tudod alkalmazni. Például a boltban, amikor megveszed az ételt, is elmondhatod ugyan ezt: Szeretném a hálámat kifejezni azért, hogy lesz mit ennünk otthon, és amikor már könnyedén ki tudod ezt mondani ellenállás és rossz érzések nélkül akkor hozzáteheted azt is, áramoljon vissza hozzám ez a pénz sokszorosan és szolgálja ismét a javaimat.

 Sajnos az emberek a mindennapok fogságában élnek. Félelemben, korlátok között. Már otthon gyermekkorban kezdjük tanulni ezeket és az „élet”, az óvoda, az iskola, csak rátesz még egy nagy lapáttal. Félünk, hogy mi lesz, ha nem tudunk fizetni? Mi lesz, ha nem lesz munkánk? Mi lesz, ha nem lesz mit enni? Mi lesz, ha majd megöregszünk? Mi lesz, ha majd … Bezzeg régen mennyivel jobb volt minden. Bezzeg a szomszédom… Na annak van pénze. Biztosan lopta vagy csalt.

 Ezek bizony mind az ego játékai. Az ego nem szeret a jelen pillanatban élni, mert azzal nem tud mit kezdeni, azért felelősséget kell vállalni, éppen ezért kalandozik folyamatosan jövőben és a múltban, vagy éppen ezért okolja a szomszédot. Ha sikerül kiszállni az ego játékaiból, a másra és máskorra mutatogatásokból, akkor megtetted az első lépést a felelős tudatos élet felé. Egy olyan élet felé, amikor azok a dolgok történnek és kerülnek az életedbe, amiket tudatosan beengedsz oda. Ha mégsem akkor, képes vagy azokat észrevenni, képes vagy meglátni, hogy hol vannak az elakadások és lecserélni azokat, vagy egyedül, vagy más segítségét igénybe véve.

 A Theta Healing technika nagyon is alkalmas arra, hogy feltárjuk vele a benned kialakult blokkokat, hitrendszereket, csoport tudatosságokat és ezeket lecserélve, felülírva, egy új valóságképet építsünk. Új gondolati sémákat, mintákat adjunk, amin keresztül egy teljesen más világ tárul a szemed elé. Egy teljesen új tudatossági szintről fogod látni a környezeted. Képes leszel észre venni a pozitív „csodákat” is a hétköznapi életedben, és ezáltal egy magasabb rezgési állapotot elérni és felvenni, ami viszont, már újabb és újabb csodákkal fog elkápráztatni, ami még magasabbra emel …. és a sornak még nincs vége. Igazából csak itt kezdődik, amikor képes vagy bemenni dolgozni, mert úgy döntesz, de képes vagy váltani is, mert már felismered és beismered magadnak, hogy ezt nem szereted igazán, hogy ez nem jó neked és úgy döntesz. Ettől kezdve az életed képes lesz a döntéseid alapján változni. Kezedbe veszed az életed irányítását és nem attól rettegsz, hogy mit eröltet rád a környezeted, mert tudod, hogy mik a határaid és tudod, hogy mit akarsz. Képes leszel különbséget tenni a saját gondolataid, érzéseid és a környezetedből felkapott gondolatok és érzések között. Tudni fogod, hogy valamit azért csinálsz, mert azt választod, hogy meg akarod csinálni, vagy azért csinálod, mert a környezeted rád kényszeríti.

 A Theta Healing technika képes egy új valóságot építeni neked. Ha szeretnéd megtapasztalni a csodát, kérlek keress bátran és építünk neked egy új életet.

 

Skype : kadosa.akos
Viber: +44 744 746 9606


Telefon: +44 744 746 9606 (angol)
+36 212 109 386 (magyar)


Email: kadosa.akos@gmail.com

Csatlakozz a csoportunkhoz!
https://www.facebook.com/thetamindennap

Vagy legegyszerűbben írj üzenetet itt a facebookon!
https://www.facebook.com/kadosa.akos

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://akostheta.blog.hu/api/trackback/id/tr708629366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása