Kadosa Ákos

Theta Healing a mindennapokban

Theta Healing a mindennapokban

Gondolataid teremtő ereje

2016. április 14. - Akostheta

Nézzünk pár példát a gondolatok teremtő erejére!

 Nem újdonságot mondok most, de mindenképpen érdekes és megfontolandó dologról beszélek. Többen taglalták már, és temérdek cikk, könyv és videó is született már annak bizonyítására, hogy a gondolatoknak létezik egy varázslatos tulajdonsága, amit egyszerűen csak teremtésnek hívunk. Több közmondás és szólás is foglalkozik ezzel, bizonyítva azt, hogy ez már régóta a köztudatban él.

 Ha megnézzük a japán Dr Masaru Emoto által végzett kísérleteket azonnal láthatjuk, miként is változtatják meg a kimondott és ki nem mondott szavak a víz kristályszerkezetét.

Emoto professzor feltette a következő kérdést: Lehetséges-e valamilyen látható vagy tapintható módon tükrözni a különböző vízfajtáknak a gyógyító tulajdonságait? Rájött, ha megfagyasztja a vizet és lefényképezi a kristályokat, akkor tudja igazolni azt a feltevését, miszerint minél kevesebb negatív behatás éri, annál szebb kristályok alakulnak ki. A teória igazolásaként, több nagyváros folyóvizeiből is vett mintát, amik nagyon durva felépítésű kristályformák voltak, míg a városoktól távol lévő folyók, patakok, források, gleccserek, tavak mintái sokkal szebb és érdekesebb formák voltak. Az igazi áttörést akkor érték el amikor rájöttek arra, hogy a szennyezett és mérgező vizek mintáiból sikerült gyönyörű kristályokat nyerni azáltal, hogy különböző hangokat zenéket és imádságokat játszottak nekik.

Jól látható a Fujiwara víztározóból vett
vízmintán imádság előtt, és egy buddhista szerzetes imádsága után a különbség.

Rájöttek arra is, hogy amire gondolunk, amit akarunk, az is befolyásolja a vizet így nagyban hozzájárulva a testünk egészségi állapotához, mivel a test 70%-a víz. A következő képen elég jól látható a különbség a szeretet, a köszönöm, és az utállak kristályok között.

 

  Most nézzünk egy olyan példát, amit bárki kipróbálhat otthon. Nem kell hozzá semmi más csak főtt rizs, két tiszta dunsztos üveg és kész. Mindkét üvegbe kb egyforma mennyiségben tegyünk főtt rizst. Zárjuk le az üvegeket, majd írjuk rá az egyikre, hogy szeretlek, a másikra pedig, hogy utállak. Pár napon belül jelentkezni fog a két rizs közötti különbség. A hatást fokozhatjuk még azzal, hogy minden nap megerősítjük a feliratokat érzésekkel, szavakkal. Értelem szerűen, amelyikre a szeretlek szót írtuk azt szeretgessük meg, amelyikre az utállak szót, azt pedig szidjuk pár percig minden nap. Pár nap után már látható lesz a különbség, de 10-15 nap után, már megdöbbentő lesz az eredmény, főleg az üvegek nyitásakor.

  

  Most pedig lássunk egy példát arra, hogy élettelen tárgyakat is lehet a gondolatok útján befolyásolni, akár meg is javítani, ha elromlik. Elsőként egy példa arra hogyan forgathatunk egy papírhengert egy borospohár tetején.

  

 Következzen egy pár olyan példa, amit érdemes kipróbálni mielőtt szerelőt hívunk, vagy új dolgot vásárolunk a régi rossznak vélt helyett! Sok féle technika létezik, ezek közül említek most egyet, amiről úgy gondolom tapasztalataim alapján, hogy mindenki képes rá. Ürítsd ki az elméd, hagyd, hogy a gondolatok jöjjenek, menjenek a fejedben anélkül, hogy leragadnál egynél. Ahogy feltünik úgy engedd is el. Ha úgy érzed, nem tudod elengedni a gondolataidat, használj egy trükköt! Kérdezd meg magadtól, hogy milyen színű lesz a következő gondolatom? Honnan jön a következő gondolatom? Ennek hatására az elméd teljesen elfog csendesedni, és te azonnal a szeretet terébe tudsz kerülni azáltal, hogy megengeded magadnak, hogy átjárjon a szeretet. Ha úgy könnyebb képzeld el ahogy egy csúszdán keresztül lecsúszol a szívteredbe a szeretetbe. Ekkor kiadhatod, a szándékod Teremtő elrendelem, hogy ez és ez történjen meg! Ezután képzeld el, ahogy a szeretet erejével megtörténik, és ha lehetséges, akkor meg is fog történni. Egy másik módszer alapján ugyan ebben a szeretet állapotában úgy tedd fel a szándékodat, hogy nyitva hagyod. Mi lenne ha… ez és ez megtörténne. Ekkor semmi más dolgod nincs, minthogy elfogadod, hogy megtörténik, ha lehetséges és elengeded.

 Amire már alkalmaztuk és tapasztalatból mondhatom, hogy működik. Karcolás eltüntetésére a telefonom kijelzőjéről, fényképezőgép vakujának megjavítására, beszorult csavar kilazítására, nem működő ajtózár kinyitására, mikrohullámú sütő megjavítására, és még sorolhatnám az ismerőseim történeteit is, de mindenki próbálja ki és tegye hozzá a sajátját! Jó móka lesz!

 Ne veszítsd szem elől azonban azt, hogy ez csak egy játék! Egy játék ami, ha sikerül az jó, de ha nem sikerül, az is jó. Egy játék elvárások nélkül. Egy játék a kvantum mezővel. Minél játékosabban csinálod, annál biztosabb a siker. Ha görcsösen próbálod, akkor nem igazán tudsz a szeretet állapotában lenni, ha viszont játékosan feldobod, a szeret terében, hogy mi lenne, ha ez történne és el is felejted (elengeded), akkor nagyon nagy eséllyel megtörténik, vagy valami még jobb történik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://akostheta.blog.hu/api/trackback/id/tr508629298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása