Kadosa Ákos

Theta Healing a mindennapokban

Theta Healing a mindennapokban

Néhány példa a Theta működésére

2016. április 14. - Akostheta

 

Egy érdekes kérdést vetett fel az egyik nagyon jó barátom. Idézem a beszélgetésünkből: „Azt gondolom, hogy sok minden tényleg fejben dől el, de szeretném hinni azt is, hogy vannak dolgok, amiken változtathatunk, ugyanakkor tudom, hogy van, ami felett nincs hatalmunk”

 

Beszélgessünk erről egy picit. Minden energia. Van, aminek magasabb a rezgése, van, aminek alacsonyabb a rezgése, de energia. Ha minden energia, akkor azáltal, hogy megfigyelem, tudok rá hatást gyakorolni, tehát mindent tudok a szándékom szerint változtatni.

Semmi más nem kell hozzá, minthogy elhiggyem, hogy képes vagyok rá, és tudjam, hogy ez lehetséges. Nagyon sok esetben azonban az esélyét sem adom meg annak, hogy változtassak valamin. Azonnal lezárom a gondolat útját azzal, hogy egyszerűen nem hiszem, hogy lehetséges. Van olyan eset is, amikor elhiszem, hogy képes vagyok rá, tudom, hogy lehetséges, mégsem történik semmi. Ekkor érdemes megvizsgálni mik azok a korlátozó hitrendszerek, amik szerint ez nem lehetséges. Mik, azok a dolgok, amiket a tudatalatti megtanult és most aszerint vezérli az életünk.

 A tudatalatti felelős az életünkben történt események közel 90 százalékáért. Ez elég magas arány ahhoz, hogy elképzelésünk se legyen, arról miért alakulnak úgy a dolgok körülöttünk, ahogy alakulnak. Például, hogy miért nem vagyok gazdag, miért nincsen párkapcsolatom, hogy miért vagyok beteg, vagy csak egyszerűen miért nem sikerül nekem minden, úgy ahogy szerintem jó nekem? Hajlamosak vagyunk ekkor azt hinni, hogy rajtunk kívül álló tényezők befolyásolják az életünket, közben egy egyszerű önvizsgálattal például, akár saját magunk is változásokat érhetünk el.

 Nézzünk egy példát. Adott egy hölgy, aki a harmadik házasságában él. Az előző kettő azért ment tönkre, mert mindkét előző férje bántalmazta, ugyanakkor, már ebben a házasságában is egyre több inzultus éri. Hogyan lehetséges ez? Egy egyszerű felderítő ásással, hamar kiderült, hogy gyerekként a szülei többször veréssel fegyelmezték, emiatt a tudatalattija, amiben a szülő, mint a szeretet megszemélyesítője szerepelt, összekapcsolta ezt a szeretet a bántalmazással, így a tudatalattija mindig olyan társakat vonzott be, akik ugyan szerették, de hajlamosak voltak inzultálni is a hölgyet. A pozitív és negatív kötelékek szétkapcsolása, a hitrendszerek törlése, és a csoporttudatosságok leválasztása után, egy teljesen új életszemléletet kapott a hölgy. Ma már egy erőszakmentes, boldog és szabad kapcsolatban él a férjével.

 Egy másik példában egy egyedül élő kliens állandóan, kényszeresen arra törekedett, hogy mindig mindenből a legtöbbet hozza ki, amit csak lehetséges, vagy még annál is többet. Amikor már mindenki elégedett volt a munkájával ő még mindig talált benne hibát és nem tudta élvezni az elismerést, amit kapott. Az ásás során fény derült arra, hogy az édesapja (saját hitrendszeréből fakadóan) nem igazán tudott mit kezdeni vele, mint gyerekkel és állandóan elégetlenkedett minden cselekedetével. A tudatalattija ebből megtanulta, hogy bármi, amit csinál, az nem teheti boldoggá, mert soha semmi nem lehet elég jó. Ezt tetézte az is, amikor az édesapja elköltözött otthonról, mert ez is csak azt a hitet erősítette benne, hogy nem tudott megfelelni.  Az elvárások helyreigazítása, a szeretet, önbecsülés, stb. érzések betöltése, és az apai kapcsolatok rendezése után, ma már könnyedén élvezi az életet, a szeretetet és a megbecsülést miközben egy társat is talált magának.

 Mindig olyan lesz az életed, amilyennek alakítod, ha mégsem és ezt észreveszed, akkor tudsz rajta változtatni, és máris olyan lesz, amilyennek szeretnéd. Ha nem sikerül a változtatás, akkor érdemes felkeresni valakit, aki tud neked ebben segíteni. A lényeg, hogy olyan konzulenst válassz, akit szimpatikusnak tartasz. Theta Healing használatával tudok neked én is segíteni az életminőséged és az egészséged helyreigazításában, egy konzultáció során, azonban a hozzájárulást a változásokra neked kell megadnod és akarnod. Jelentkezz be egy konzultációra kötöttségek nélkül, ami közben eldöntheted, hogy belevágjunk e, az életed kigazításába vagy sem.

A bejegyzés trackback címe:

https://akostheta.blog.hu/api/trackback/id/tr568629268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása