Kadosa Ákos

Theta Healing a mindennapokban

Theta Healing a mindennapokban

Az emberek nem azért sikertelenek

2016. április 15. - Akostheta

"Az emberek nem azért sikertelenek, mert információhiányban szenvednek. A legtöbb önfejlesztő könyvben lefektetett elvek valóban működnek. De akkor miért nem sikeres minden ember aki olvassa?

post_97566_20120824030401.jpg

Ugyanazért amiért nem mindenki lesz izmos, csak azért mert vett egy fitness gépet. A tanultak gyakorlati alkalmazása hiányzik. Jim Rohn egyszer azt mondta: 'Ha egy könyvben éppen azt olvasod: >>Kedves Olvasó! Most arra kérlek, tarts szünetet az olvasásban és nyomj le 10 fekvőtámaszt!<< , és ezt nem teszed meg, az olyan mintha el sem olvastad volna a könyvet. Egyszerűbb, ha odaajándékozod valakinek, aki meg is csinálja ami le van írva benne.'

Az emberek tehát nem információhiányban szenvednek.... egyszerűen csak lusták, hogy el is végezzék a gyakorlatokat. Legyél őszinte magadhoz! Hányszor végezted el a leírtakat? Vagy csak elolvastál egy könyvet, fellelkesedtél és vártad a következő könyvet amit elolvashatsz? Őszintén válaszolj!

Ha itt és most elhatároznád, hogy a teljes önfejlesztő repertoárodból kiválasztasz mindössze EGYETLEN gyakorlatot, amit a sikerguruk tanácsolnak, és azt napi szinten következetesen végre is hajtanád, az egész életed megváltozna.

Hajlamosak vagyunk azonban kényelmi okokból elhárítani a felelősséget magunktól. Az emberek egy nagy csoportja a megváltást várja. Ők azok akik nem sajnálva a pénzt és az időt, szemináriumról szemináriumra járnak, több száz könyvet elolvastak már, betéve tudják az összes anyagot, idézeteket posztolnak a közösségi oldalakon, de ha őszintén válaszolnának, kiderülne hogy semmit nem gyakorolnak rendszeresen abból amit tudnak. A tudásuk halott, mert nem alkalmazzák. A másik nagy csoport a szkeptikusok csoportja. Ők azok, akik szerint baromság az önfejlesztés, akik szerint az összes sikerguru az emberek pénzére pályázik, szerintük szemfényvesztés az egész - emiatt nem gyakorolnak, és persze ők is sikertelenek maradnak. És végül ott van az emberek töredéke, mintegy 3%, akik csendben vannak és a mindennapokban alázattal és önfegyelemmel elvégzik a gyakorlatokat, szokást csinálnak belőlük. Ők azok akik idővel kiemelkedően sikeresek lesznek az életükben.

Arra buzdítalak, hogy válassz ki mindössze egyetlen elvet amit a sikerguruk javasolnak; állhatatosan gyakorold napi szinten, alakíts ki szokást belőle, és figyeld meg hogyan változik gyökeresen az életed! Nincsen semmiféle összeesküvés-elmélet, senki nem utazik a pénzedre, senki nem akar kihasználni, a piacon jelen lévő sikerguruk még csak nem is hazudnak. Akkor miért nem látsz eredményeket az életedben? Mert nem vállalsz felelősséget, lusta vagy, nincs önfegyelmed és képtelen vagy elköteleződni... ez ennyire egyszerű, kár túlragozni. Mégis hogyan akarod az életedet határozott kézben tartani és tudatosan irányítani ha arra sem vagy képes hogy egy új szokást kialakíts? Az alapokat sajátítsd el előbb!"

- Darren Hardy

A bejegyzés trackback címe:

https://akostheta.blog.hu/api/trackback/id/tr128629408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása