Kadosa Ákos

Theta Healing a mindennapokban

2016. június 15. - Akostheta

letoltes.jpgOlvastam sokat a Theta Healing-ről, mikor megláttam Ákos hirdetését. Tudtam, hogy beszélnem kell vele. És egy percig sem csalódtam. Nagy krízisek sorozatát éltem meg - nem véletlen a többes szám - az elmúlt fél évben, szóval kemény munka várt rá. Nem tűrt halasztás a lelkemmel való munka, mivel a „Lét”-em kérdőjeleződött meg egyfelől. De volt még sok más is.

Tovább

Lenyűgöző felfedezés a rák valódi okáról: meggyógyulhat a beteg, ha megérti betegsége okát

Dr. Hamer a 70-es években a müncheni onkológiai klinikavezető orvosa volt, ahol többi kollégájával együtt a daganatos betegeket a hagyományos módon kezelte, mely többé-kevésbé eredményesnek bizonyult.

rak

1978-ban dr. Hamer élete radikálisan megváltozott, mikor tudomást szerzett 19 éves fia haláláról (meglőtték). Nem sokkal fia halála után felesége is távozott az élők sorából. És mindezen szörnyű eseményeket tetézte a felfedezése, miszerint heredaganata van.

Tovább

“A beteg java a legfőbb törvény.” – egy fiatal orvos vallomása

A gyógyítás mellett köteleztem el magam. Nemcsak egy tudatos döntés, hanem egy mélyről jövő vágy volt. Amolyan hitbeli meggyőződés. Aztán lassan megismertem a test minden apró zugát és fejet hajtva a tudomány oltára előtt betekinthettem mindabba a tudásba, amit az akadémiai orvostudomány évszázados tapasztalata elém tárt. Lenyűgözött!

doki-kislany

Egy pillanatig, amikor elvégeztem az orvosi egyetemet azt hittem, hogy a tarsolyomba van, mindaz, amit a testről tudnom kell. Aztán a természet iránti érdeklődés és egy személyes spirituális tapasztalat olyan távlatokat nyitott meg, amely megváltoztatott sok olyan paradigmát, amelyet addig igaznak hittem.

Tovább

Az emberek nem azért sikertelenek

"Az emberek nem azért sikertelenek, mert információhiányban szenvednek. A legtöbb önfejlesztő könyvben lefektetett elvek valóban működnek. De akkor miért nem sikeres minden ember aki olvassa?

post_97566_20120824030401.jpg

Ugyanazért amiért nem mindenki lesz izmos, csak azért mert vett egy fitness gépet. A tanultak gyakorlati alkalmazása hiányzik. Jim Rohn egyszer azt mondta: 'Ha egy könyvben éppen azt olvasod: >>Kedves Olvasó! Most arra kérlek, tarts szünetet az olvasásban és nyomj le 10 fekvőtámaszt!<< , és ezt nem teszed meg, az olyan mintha el sem olvastad volna a könyvet. Egyszerűbb, ha odaajándékozod valakinek, aki meg is csinálja ami le van írva benne.'

Tovább

Fogadd el a helyzetedet

''Amikor emberek meg akarnak szabadulni egy betegségtől, egy rossz kapcsolattól, vagy bármi egyéb nem kívánatos dologtól mi mindig ugyanazt javasoljuk nekik: 'fogadják el szeretettel a jelenlegi helyzetüket, kössenek békét vele!' - ilyenkor azonban szinte kivétel nélkül mindig ellenállásba ütközünk az emberek részéről. Theta a mindennapokban Kadosa Ákos fényképe.
Ilyeneket mondanak, mint: ‘Abraham, nem értettük meg egymást, én meg akarok gyógyulni nem pedig a betegségemmel együtt élni; Abraham, én el akarok válni, nem pedig újrakezdeni vele;

Tovább

Hagyj fel Önmagad kritizálásával

Hagyj fel Önmagad kritizálásával
Az ítélkezés és a kritizálás nem változtatja meg a helyzeted. Hagyj fel azzal, hogy túlzott önkritikát gyakorolsz.

Theta a mindennapokban Kadosa Ákos fényképe.
1.
Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy.
Mindenki változik, és azáltal, hogy önkritikát gyakorolsz magad felett a változást negatív irányba befolyásolod. Amikor megerősítésekkel pozitívan hatsz Önmagadra, a belsődben végbemenő változás az életedre is pozitívan hat.

Tovább

Betegségek lelki okai

 

Létezik ezzel kapcsolatban több irodalom is, de most lássunk egy konkrét és igen hasznos, rövidített összefoglalót, a betegségek lelki eredetéről.

 

Miről árulkodnak a betegségeid?

 

Tovább

Így élnénk, ha a jobb agyfélteke venné át az irányítást

 Jill Bolte Taylor 19 évvel ezelőtt agyvérzést kapott, ami azért érdekes, mert Jill a baleset bekövetkeztéig agykutatóként dolgozott, és így alkalma volt önmagán megfigyelni, hogy a stroke közben hogyan áll le a bal agyfélteke és az ehhez kapcsolódó agyi funkciók: a mozgás, a beszéd, az öntudat, az emlékezet, és az idő érzékelése.

 1996. december 10-én dr. Jill Bolte Taylor bal agyféltekéjében hatalmas bevérzés alakult ki. Az akkor 37 éves Harvard egyetemen dolgozó agykutató pár óra alatt elvesztette a képességét, hogy járjon, beszéljen, ok-okozati összefüggésekben gondolkodjon, hogy akár pár másodperccel korábbi eseményekre visszaemlékezzen, és hogy az időben el tudja helyezni magát vagy azt, amit éppen csinál.

Tovább

Miért vonzod be ugyan azt a problémát újra és újra az életedbe?

 

 Ismerős az érzés, amikor újra és újra ugyanazokkal a megoldandó feladatokkal, problémákkal találkozol? Mintha minden ismétlődne… Csak a szereplők változnak körülötted, de a főszerepben még mindig Te vagy…

A vonzás törvénye értelmében mi vonzzuk magunkhoz az adott problémát, a gondolatainkkal, érzéseinkkel, tetteinkkel.

Ha változást akarsz elérni és a problémát megoldani és nem újra és újra megélni szeretnéd, akkor engedd el a következő viselkedési mintákat:

 

Tovább

A csodák megteremtése

 

 

 Az univerzum tárt karokkal várja a kívánságaid. Minden egyes kívánságodat meghall és azonnal el is indul a teljesítés folyamata. Most beszélhetnék a Titok című könyv minden egyes betűjéről, mert nagyon igazak.

 Tényleg bármi, amit szeretnél és rajta van a fókuszod az előbb utóbb képes megtörténni, képes megérkezni az életedbe. Például, ha egy autóra vágysz.

Tovább